Yeni Pokémon Scarlet & Violet Fragmanı Yarın Düşüyor


Pokemon Scarlet Menekşe Çocuk
Resim: Pokémon Şirketi

Yeni Pokémon Scarlet & Violet bilgisi olmadan bir hafta geçiremeyiz gibi görünüyor ve Grafaiai’nin geçen haftaki açıklamasının ardından The Pokémon Company, yaklaşmakta olan Generation IX oyunları için yepyeni bir fragman paylaştığını açıkladı.

yarın 06:00 PST / 09:00 EST / 14:00 BST / 15:00 CEST, Paldea bölgesine bir kez daha bakacağız. Açık dünya yapısı, Koraidon ve Miraidon’daki binilebilir efsanevi Pokémon’u ve üç farklı hikaye yolu gibi oyunlar hakkında zaten bildiğimiz pek çok şey var ama yine de keşfedecek çok şeyimiz var.

Yeni bir Pokémon görebilecek miyiz? Ya da belki diğer iki hikayeden birini öğrenmek? Tahminlerimizden herhangi biri doğru çıkacak mı? Sadece yarın öğrenebiliriz.

Pokémon Scarlet & Violet hakkında daha fazla haber için yarın 7 Eylül’ü ayarladığınızdan emin olun. Fragman resmi olarak paylaşılacak Pokémon YouTube kanal, ancak oyun hakkında bilmeniz gereken her şeyi tam burada size getireceğiz.

Yarınki fragmanda ne görmeyi bekliyorsunuz? Bilmemize izin ver!




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/09/new-pokemon-scarlet-and-violet-trailer-drops-tomorrow

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir