Ubisoft Forward 10 Eylül’de Geri Dönüyor, Beklenen Haberler, Oynanış, Açıklamalar ve Daha Fazlası


Mario + Rabbids Umut Kıvılcımları
Resim: Ubisoft, Nintendo

Video oyunu şirketlerinin normalde kendi ‘Doğrudan benzeri’ sunumlarına ev sahipliği yaptığı ve yeni ve gelecek projeleri ortaya çıkardığı yılın o zamanı. Fransız yayıncı ve geliştirici Ubisoft, geçen ay her zamanki E3 tarzı sunumuna Haziran ayında ev sahipliği yapmayacağını ve “bu yılın sonlarına kadar” bekleyeceğini duyurdu.

Şimdi, bir güncellemede, yeni bir ‘Ubisoft Forward’ sunumunun 10 Eylül’de 12:00 PM PT / 21:00PM CEST’de yayınlanacağı duyuruldu. Bu etkinlik, dünyanın dört bir yanındaki Ubisoft ekiplerinden birden fazla oyun ve projeyle ilgili güncellemeleri ve haberleri ortaya çıkarmayı vaat ediyor. Belki de Mario + Rabbids Sparks of Hope’a bir kez daha bakacağız.

7 Temmuz’da (bugün/yarın, bulunduğunuz yere bağlı olarak) 20:00 CEST / 11:00AM PT’de Ubisoft ayrıca Kafatası ve kemikler – “Korsanlığın Altın Çağı” sırasında Hint Okyanusu’ndan ilham alan, yakında çıkacak açık dünya çok oyunculu korsan oyunu.

Bu Ubisoft Forward etkinliklerine Youtube, Seğirmeve üzerinde şirketin resmi web sitesi. Ubisoft’un ana Forward etkinliği yaklaştıkça paylaşacak daha çok şeyi olacak – bu yüzden başka bir şey duyarsak sizi güncelleyeceğiz.




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/07/ubisoft-forward-returns-september-10th-expect-news-gameplay-reveals-and-more

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir