The Game Awards 2022: Game Awards Nerede ve Ne Zaman İzlenmeli?


Oyun Ödülleri 2022 Ne Zaman

Oyun Ödülleri 2022 hemen köşede ve biz de bir bardak sıcak Mountain Dew ile oturmaya ve bacalarımızdan aşağı bir torba römork atmaya hazırlanan Santa Geoff için süt ve kurabiye vermeye hazırız. Bu yıl Nintendo için ince bir seçim gibi görünebilir, ancak Switch çok da kötü gitmiyor – ve Nintendo, Sony Interactive Entertainment’ın ardından ve Annapurna Interactive ile berabere kalan en çok aday gösterilen ikinci yayıncı.

Ama eğer merak ediyorsan nasıl The Game Awards’ı tam olarak ne zaman izleyeceğinizi veya ne kadar süreceğini öğrenmek için sizi bilgilendireceğiz.

The Game Awards 2022 ne zaman?

Oyun Ödülleri, 8 Aralık Perşembe günü (Amerika’nın doğusundaki herkes için 9’uncu), Los Angeles’taki Microsoft Theatre’da saat 17:00 Pasifik’te canlı olarak gerçekleştirilecek. 30 dakikalık bir ön gösteri olacak ve bu gösteride bazı küçük ödüllerin rastgele dağıtılmasını bekliyoruz.

Birkaç saat dilimindeki yerel saatler şunlardır:

Kuzey Amerika (8 Aralık)

17:00 PST
18:00 MST
19:00 CST
20:00 EST
21:00 AS

Avrupa (9 Aralık)

01:00 GMT
02:00 CET
03:00 EET

Asya ve Okyanusya (9 Aralık)

6:30 IST
09:00 CST
09:00 AWST
10:00 JST
12:00 AED
14:00 NZDT

The Game Awards 2022’yi nereden izleyebilirim?

Oyun Ödülleri şu adreste yayınlanacak: Youtube ve Seğirme, isterseniz her ikisi de şimdi Switch üzerinde yerel olarak kullanılabilir. Ayrıca, aşağıdaki sitelerdeki akışların doğrudan yayınlarını da izleyebilirsiniz:

The Game Awards bu yıl insanların ortak yayın yapması için açılan uygulamalar Twitch kanallarında da etkinlik. Keighley bunu doğruladı akış için her şey zaten temizlendi!

Oyun Ödülleri ayrıca Kuzey Amerika’daki 40 IMAX sinemasında canlı olarak gösterilecek — yakınınızda olup olmadığını öğrenmek için burayı kontrol edin.

The Game Awards 2022 ne kadar sürecek?

Aslında bunun cevabını bir kereliğine biliyoruz… ve nedeni biraz sıra dışı!

Valve bir Steam Destesi veriyor. her dakika Oyun Ödülleri’nden ve bunun tam olarak kaç dakika süreceğini onayladılar. Yarışma şartları ve koşullarında, çalışma süresinin “yaklaşık iki buçuk saat” olduğunu belirtiyorlar. Bu 150 Steam Destesi demek!

(Not: Yarışma yalnızca ABD, Kanada, Birleşik Krallık ve AB’de ve yalnızca geçen yıl Steam’de en az bir satın alma işlemi gerçekleştirmiş kişiler için geçerlidir.)

The Game Awards 2022’ye hangi oyunlar aday gösterildi?

Tüm adaylar için listeye buradan göz atabilirsiniz.

Ancak özellikle Switch ve Nintendo için aşağıdaki oyunlar aday gösterildi:

  • Xenoblade Chronicles 3 (Yılın Oyunu, En İyi Skor/Müzik, En İyi RPG)
  • A Plague Tale: Requiem (En İyi Aksiyon/Macera Oyunu, En İyi Müzik/Müzik, En İyi Performans – Charlotte McBurney)
  • Citizen Sleeper (Etki için Oyunlar)
  • A Memoir Blue (Etki için Oyunlar)
  • Endling: Extinction is Forever (Games for Impact)
  • Hindsight (Etki için Oyunlar)
  • Genç Bir Dış Sömürgeciydim (Games for Impact)
  • Fortnite (Devam Eden En İyi Oyun, En İyi Topluluk Desteği)
  • Apex Legends (Devam Eden En İyi Oyun, En İyi Topluluk Desteği)
  • Tunic (En İyi Bağımsız Oyun, En İyi Aksiyon/Macera Oyunu, En İyi İlk Bağımsız Film)
  • Cult of the Lamb (En İyi Bağımsız Oyun)
  • Neon White (En İyi Bağımsız Oyun, En İyi Aksiyon Oyunu, En İyi İlk Bağımsız Film)
  • Sifu (En İyi Bağımsız Oyun, En İyi Aksiyon, En İyi Dövüş Oyunu)
  • No Man’s Sky (En İyi Topluluk Desteği)
  • Maymun Adasına Dönüş (Erişilebilirlikte Yenilik)
  • Bayonetta 3 (En İyi Aksiyon Oyunu)
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (En İyi Aksiyon Oyunu)
  • Canlı Canlı (En İyi RPG)
  • Pokémon Legends: Arceus (En İyi RPG)
  • Üçgen Stratejisi (En İyi RPG)
  • JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R (En İyi Dövüş Oyunu)
  • Kirby and the Forgotten Land (En İyi Aile Oyunu)
  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (En İyi Aile Oyunu)
  • Mario + Rabbids Sparks of Hope (En İyi Aile Oyunu, En İyi Sim/Strateji Oyunu)
  • Nintendo Switch Sports (En İyi Aile Oyunu)
  • Splatoon 3 (En İyi Aile Oyunu)
  • OlliOlli World (En İyi Spor/Yarış Oyunu)
  • Two Point Campus (En İyi Sim/Strateji Oyunu)
  • Rocket League (En İyi E-Spor Oyunu)
  • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (En Çok Beklenen Oyun)

The Game Awards 2022’de hangi oyunlar gösterilecek veya duyurulacak?

hiçbir fikrimiz yok! Ne yazık ki, Keighley şu soruyu yanıtlamadı: hiç telefon görüşmelerimizin çoğu, muhtemelen telefon numarası bizde olmadığı için. Ancak şu ana kadar doğrulananlar:

O zaman çok fazla Switch veya Nintendo haberi yok. Ama bu olmayacağı anlamına gelmez…

…aslında, hepsini düşünüyoruz Geoff’un Super Mario Bros. Filmi ile ilgili tweet’leri ipucu olabilir 👀

The Game Awards 2022’de kimler performans sergiliyor?

Hozier, bebeğim. Yumuşak sesli İrlandalı müzisyen, “Blood Upon The Snow” şarkısını seslendirecek. Savaş Tanrısı: Ragnarok.

The Game Awards için oylama nasıl yapılır?

Yapabilirsiniz favorilerinize oy verin her kategoride! Nihai kazananlar “karma oylama” ile belirlenecek: %90’ı oylama jürisi tarafından belirlenir ve %10’u halk taraftar oylamasıyla belirlenir.

28 Kasım’da başlayan ve 7 Aralık’ta üç tur oylamayla sona erecek olan Oyuncuların Sesi adlı %100 hayran tarafından seçilmiş bir oylama da var. Oyunuzu buradan verebilirsiniz. Hey, Sonic Frontiers orada! Ve Minecraft!

Oylama 7 Aralık Çarşamba günü 18:00 PT’de sona erecektir. Yapabilirsiniz jüriyi buradan kontrol edin – büyük ölçüde The Guardian, Eurogamer ve benzeri satış noktalarından ve Jeff Gerstmann gibi bağımsız ama çok saygın isimlerden oluşuyor. Özellikle Erişilebilirlikte Yenilik ödülü, erişilebilirlik savunucuları ve uzmanları tarafından değerlendirilir.


The Game Awards’ı izleyecek misiniz? Hangi oyunları kazanmak istersin? Bulunduğun yer saçma bir zamanda mı? Yorumlarda bize bildirin!




Kaynak : https://www.nintendolife.com/guides/the-game-awards-2022-where-and-when-to-watch-the-game-awards

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir