Splatoon 3 için Nintendo Direct Bu Hafta Onaylandı


Müfreze 3.large
Resim: Nintendo

Nintendo, bu hafta bir Direct sunumunun gerçekleşeceğini onayladı. Çarşamba, 10 Ağustos 06:00 PT / 9:00 ET / 14:00 BST. 9 Eylül’de piyasaya sürülmesi planlanan Splatoon 3’e odaklanacak.

Oyunda yaklaşık 30 dakikalık yeni güncellemeler olacak, rahatınıza bakın millet!

Son zamanlarda, bazı insanlar Splatoon 3’ün yakında piyasaya sürülmesiyle ilgili önemli bilgilerin eksikliği konusunda biraz endişeleniyor gibi görünüyordu. Bununla birlikte, bu Doğrudan duyuru, hayranların sabırlı olması gerektiğinin bir kanıtı gibi görünüyor; Nintendo’nun bizim için er ya da geç geleceğini biliyoruz!

Bize gelince? Oyunun tek oyunculu öğesi hakkında biraz daha bilgi görmeyi umuyoruz. Yeni haritalara, silahlara ve çok oyunculu için olmayan şeylere odaklanan çok sayıda küçük külçe aldık, ama belki de içedönüklere çiğnemek için bir şeyler vermenin zamanı geldi!

Bu haftaki Nintendo Direct for Splatoon 3’te ne görmeyi umuyorsunuz? Bilmemize izin ver!




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/08/nintendo-direct-for-splatoon-3-confirmed-for-this-week

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir