Sınırlı Fiziksel Salınım Sağlayan ‘Necrobarista’da Ölü Hipsterlere Kahve Servis Edin



Sınırlı Fiziksel Salınım Sağlayan 'Necrobarista'da Ölü Hipsterlere Kahve Servis Edin

Karanlık, acı ve sizi kaka yapan nedir? Doğru! Bu ölüm! Ama aynı zamanda kahve. Sonunda ikisi, ölülerin büyük ötesine geçmeden önce son bir fincan kahveye izin verildiği anime esinli sinematik bir görsel roman olan Necrobarista’da bir araya getirildi.

Kahvesini çok seven ve yenilerini icat etmeye devam eden Avustralya şehri Melbourne’de geçen Necrobarista, çeşitli karakterleri muhteşem müzikle ve fasulye, kızartmalar ve öldükten sonra ne olduğu hakkında bol bol tartışma ile birleştiriyor.

Ekip, Super Rare Games ve Coconut Island ile ortaklaşa, oyunun tam renkli bir kılavuz, iç sanat eseri, özel bir çıkartma ve ticaret kartları içeren fiziksel bir sürümünü yarattı. Üzerinde satın alınabilir olacak Süper Nadir’in web sitesi 8 Eylül’de 18:00 BST / 13:00 ET / 10:00 PT’den itibaren. Sadece 4.000 kopya basılacak, bu yüzden kendinizinkini erken alın! Bu şeyler sıcak gibi satıyor Kekler Fasulyeler.




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/09/serve-coffee-to-dead-hipsters-in-necrobarista-which-is-getting-a-limited-physical-release

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir