Özel: Cyberpunk Aksiyon-RPG ANNO: Mutationem Çok Yakında Değiştirilecek



Özel: Cyberpunk Aksiyon-RPG ANNO: Mutationem Çok Yakında Değiştirilecek

2D, 3D ile siberpunk ile buluşuyor ANNO: Mutasyonücretsiz bir demo ile birlikte çok yakında Nintendo Switch’e giden RPG öğeleri, 2D platform öğeleri ve dedektif bitleri içeren bir aksiyon-macera oyunu ve ön sipariş indirimi. Oyun daha önce PC, PS4 ve PS5 için Mart 2022’de çıkmıştı.

ANNO: Mutationem’de oyuncular, erkek kardeşini bulmak için kıç tekmelemek ve isim almak için kişisel bir görevde olan, son derece yetenekli bir savaş olağanüstü olan Ann Flores olarak rol alıyor. Becerilerini geliştirmesine, komploları ortaya çıkarmasına ve cyborg corgis’i (elbette diğer tanıklar ve şüpheliler arasında) sorgulamasına yardımcı olacak eşit derecede yetenekli hacker yan tekmesi Ayane eşlik ediyor.

gibi sevgili devlerin omuzlarında duran Denizkabuğundaki hayalet, Neon Genesis Evangelionve Bıçak SırtıANNO, 2.5D piksel sanatı estetiğinde anlatılan neon, hologramlar ve çok havalı saç kesimleriyle süslenmiş bir siberpunk geleceğin resmini çiziyor.

ANNO: Mutationem için ön siparişler 18 Ağustos’ta Nintendo Switch eShop’ta (10am CEST / 9am BST / 4am ET / 01:00 PT), ayrıca %10 indirim ve herkese açık ücretsiz bir demo olacak. Oyunun kendisi 1 Eylül 2022’de başlayacak.

ANNO: Mutationem’i PC veya PlayStation’da oynadınız mı? Switch’te bir siberpunk oyunu daha oynayacağın için heyecanlı mısın? Yorumlarda bize bundan bahsedin!




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/08/exclusive-cyberpunk-action-rpg-anno-mutationem-is-coming-to-switch-very-soon

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir