Nintendo Direct, Super Mario Bros. Filminin İkinci Fragmanının Prömiyeri İçin Duyuruldu



Nintendo Direct, Super Mario Bros. Filminin İkinci Fragmanının Prömiyeri İçin Duyuruldu

Bir Şeftali ortaya çıkıyor mu?

Yaklaşan oyunun ikinci fragmanını sergileyen özel bir Nintendo Direct duyuruldu. Süper Mario Kardeşler Filmi.

Sunum tarihinde gerçekleşecektir. 29 Kasım Salı, 14:00 PT / 17:00pm EST / 22:00pm GMT / 23:00pm CEST ve tweet’te (aşağıda) yer alan teaser görüntüsü dikkate alınacak bir şeyse, muhtemelen Prenses Peach’i tanıtacak gibi görünüyor.

Nintendolife.com’daki makalenin tamamını okuyun


Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/11/nintendo-direct-announced-for-the-premiere-of-super-mario-bros-movies-second-trailer

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir