Nintendo Direct Mini Yarın, 28 Haziran


Nintendo Doğrudan Mini
Resim: Nintendo

Nintendo, Nintendo Direct Mini: Partner Showcase’in 28 Haziran Salı günü yayınlanacağını duyurdu. Tam istediğimiz gibi olmayabilir, ama bu bir şey!

Direct şurada başlayacak: 06:00 PT / 9:00 ET / 14:00 BST. Süresi kabaca olacak 25 dakika ve gelecek üçüncü taraf sürümlerine odaklanacak.

Direct’i burada Nintendo Life’ta ele alacağız, bu yüzden kendinize güzel bir fincan çay demlediğinizden ve bir avuç bisküvi aldığınızdan emin olun. İyi haber şu ki, vitrin isteğe bağlı olacak, bu yüzden her zaman hoşunuza gitmeyebilecek her şeyi atlayabilirsiniz!

Nintendo Direct Mini’den ne görmeyi umuyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlarda paylaşın ve bize bildirin!




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/06/nintendo-direct-mini-to-air-tomorrow-june-28

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir