Nintendo Direct Mini Bugün Yayında, 28 Haziran


Nintendo Doğrudan Mini
Resim: Nintendo Life / Gemma Smith

Nintendo, Nintendo Direct Mini: Partner Showcase’in 28 Haziran Salı bugün yayınlanacağını duyurdu. Tam istediğimiz gibi olmayabilir, ama bu bir şey!

Direkt başlayacak 06:00 PT / 09:00 ET / 14:00 BST. Süresi kabaca olacak 25 dakika ve gelecek üçüncü taraf sürümlerine odaklanacak.

Direct’i burada Nintendo Life’ta ele alacağız, bu yüzden kendinize güzel bir fincan çay demlediğinizden ve bir avuç bisküvi aldığınızdan emin olun. İyi haber şu ki, vitrin isteğe bağlı olacak, bu yüzden her zaman hoşunuza gitmeyebilecek her şeyi atlayabilirsiniz!

Nintendo Direct Mini’den ne görmeyi umuyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlarda paylaşın ve gösteriden önce mağazamızdan indirimli Switch eShop kredisi almaktan çekinmeyin, gözünüze çarpan yeni sürümler için harcamaya hazır olun… (Sadece biz!)

Lütfen bu sayfadaki bazı harici bağlantıların bağlı kuruluş bağlantıları olduğunu unutmayın; bu, onlara tıklayıp bir satın alma işlemi yaparsanız, satışın küçük bir yüzdesini alabileceğimiz anlamına gelir. Daha fazla bilgi için lütfen FTC Açıklamamızı okuyun.

Nintendo Direct Mini Bugün Yayında, 28 Haziran




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/06/nintendo-direct-mini-to-air-today-june-28

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir