Nintendo, Bağımsız Oyun Haberleri ve Switch eShop Shadow Drops ile 5 Günlük Tatil Etkinliğini Başlatıyor



Nintendo, Bağımsız Oyun Haberleri ve Switch eShop Shadow Drops ile 5 Günlük Tatil Etkinliğini Başlatıyor

Nintendo, ‘Inside the House of Indies: Holiday Event’ adlı geliştirici odaklı yeni bir şenlikli bağımsız video serisini duyurdu. Önümüzdeki beş gün boyunca, şirket kısa bir video yayınlayacak. YouTube kanalı bağımsız oyunlar için duyurular ve güncellemeler içeren, bugün yukarıdaki videodan başlayarak.

23 Aralık’a kadar her gün 17:00 GMT / 18:00 CEST / 9:00 PT / 12:00 ET’de yeni bir video düşecek. İşte YouTube videosundaki açıklama:

Inside the House of Indies’e Hoş Geldiniz: Tatil Etkinliği – 1. Gün! Her gün bağımsız ortaklarımızdan güncellemeler, duyurular ve daha fazlasını paylaşacağımız için 19 Aralık’tan 23 Aralık’a kadar bize katılın. Aşağıdaki bağımsız oyunların ilk grubuna göz atın ve yarın 09:00 PT / 12:00 ET’de yeni bir video için geri gelmeyi unutmayın!

Yukarıdaki ilk videoda göreceğiniz gibi, birinci gün taktik başlığıyla ilgili haberleri içeriyor Disket Şövalyeleri (şu anda Switch eShop’ta mevcuttur), Roman Sands RE:Yap (2023 Yazında geliyor), Pupperazziler (“2023’ün başlarında” geliyor) ve Mortal Shell: Tam Sürüm (şu an müsait).

Uzun zamandır beklenen Sports Story’nin bu etkinlikte yer alacağı konusunda umutluyuz. Özellikle görmeyi umduğunuz bir şey varsa aşağıda bize bildirin.




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/12/nintendo-kicks-off-5-day-holiday-event-with-indie-game-news-and-switch-eshop-shadow-drops

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir