Mario + Rabbids Sparks Of Hope Bu Ekim’de Switch’te Başlıyor


Bugünkü Nintendo Direct Mini: Partner Vitrini’nde Ubisoft, Mario + Rabbids Sparks of Hope’un 20 Ekim’de Switch’te çıkış yapacağını açıkladı. Günümüzün Nintendo Direct Mini’sindeki segment, sıra tabanlı savaş için bir ızgaradan ziyade serbest hareket ile yeni bir savaş sistemini de vurguladı.

Daha fazla bilginin yarın, 29 Haziran Çarşamba, özel bir Mario + Rabbids Sparks of Hope Showcase ile 9:30 PT / 12:30 ET / 17:30 BST / 18:30 CET’de yayınlanması planlanıyor.

2017’nin Mario + Rabbids’in devamı: Fransız şirketin Rabbids karakterleri (Rayman serisinden koparıldığı gibi) ve Nintendo’nun Mushroom Kingdom ekibi arasında Ubisoft tarafından geliştirilen bir geçit olan Kingdom Battle, Sparks of Hope, Mario ve ortaklarının geri dönüşünü görüyor. Switch’in ilk yılında piyasaya sürülen komedi, stratejik XCOM tarzı sıra tabanlı savaşa.

Görünüşe göre tesisatçı bu sefer de baş düşmanı Bowser ile birlikte çalışacak. Baş düşman diyoruz, ama bununla yüzleşelim, Bowser çoğu zaman Mario Bros. ile kafayı sıyırıyor, değil mi? Tenis, golf, kickabouts, kart yarışları – bu noktada temelde BBF’ler. Ne olursa olsun, Kral Koopa’nın bu sefer daha büyük bir kötülüğe karşı silahlandığını görmek güzel.

İşte Nintendo’nun basın bülteninde söylemesi gerekenler:

Mario’nun rengarenk ekibi, arkadaşları ve şimdi Bowser’ın da katıldığı kahraman Rabbids, en son oyunda galaktik bir maceraya atılıyor. Mario + Tavşanlar oyun! Karanlık bir varlık, Cursa, tüm enerjisini emmek istediğinde galaksinin başı belada. Bunu yaparken, Lumas ve Rabbid’lerin birleşmesinden doğan yaratıklar olan Kıvılcımları yakalamaya ve enerjilerini de boşaltmaya çalışacaktır. Şimdi takım, Kıvılcımları Cursa’nın elinden kurtarmak ve taktiksel, dinamik savaşlarda savaşmak için evreni dolaşmalıdır. Üç kahramandan oluşan bir takıma liderlik edin ve savaş alanında gezinmek, düşmanlarınızı kuşatmak ve onları engellemek için fırsatlar bulmak için çeşitli araçlar kullanın. Mario + Rabbids Umut Kıvılcımları 20 Ekim’de Nintendo Switch sistemine geliyor. Ön siparişler bugün Nintendo eShop’ta ve Nintendo.com’daki My Nintendo Store’da başlıyor.

Mario + Rabbids Umut Kıvılcımları
Resim: Nintendo / Ubisoft

Çıkış tarihi, Ubisoft’un mağazasında erken göründüğünde bugün erken saatlerde sızdırıldı.

Bu uzay tabanlı takip için heyecanlı mısınız? Ekim ayında Umut Kıvılcımları ile havaya uçacaksanız bize bildirin.




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/06/mario-plus-rabbids-sparks-of-hope-launches-on-switch-this-october

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir