İzleyin: Thunderful’dan SteamWorld Telegraph Özel Yayını – Canlı!


Steam Dünyası
Resim: Gök gürültülü

Birkaç alaycı duyurudan sonra, Thunderful Publishing’teki iyi insanlar, dünyada olup bitenlere bir göz atmamızı sağlamak için özel bir yayın hazırladılar. Steam Dünyası Evren.

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech’in lansmanından bu yana birkaç yıl geçti ve mükemmel SteamWorld Dig 2’den bu yana daha da uzun zaman geçti, bu yüzden Thunderful’un o zamandan beri neler hazırladığını görmek için can atıyoruz. Bir devam filmi mi, yan ürün mü yoksa tamamen yeni bir şey mi olacak ..?

Etkinliği kendi kanalımızda ortak yayınlıyoruz. Youtube kanalı ve her şey başlar 5:30pm GMT / 9:30am PT / 12:30pm ET / 3:30am AET. O yüzden kendinize güzel, sıcak bir içecek (veya canınız ne çekiyorsa) alın ve tadını çıkarın!




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2023/01/watch-steamworld-telegraph-special-broadcast-from-thunderful-live

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir