İzleyin: Splatoon 3’te Taşlama Yapıyoruz ve Şirketinizi İstiyoruz!


Splatoon 3 Anahtarı OLED NL Fotoğraf Gemma Smith
Resim: Nintendo Life / Gemma Smith

Splatoon 3’ün öğütme aşamasındayız! Bu doğru, Splatoon 3’te görülecek her şeyi görmek için küçük çaba sarf ediyoruz – sadece bizim yararımıza değil, aynı zamanda siz sevgili okuyucular için de.

Biz diyoruz, ancak sorumluluğun başında video ekibindeki yerleşik Splatoon uzmanımız Alex var. Ve “hey, bugün biraz Splatoon 3 almam gerekiyor – neden bu deneyimi başkalarıyla paylaşmıyorsunuz?” diye düşündü. Yani, yaptığı şey bu!

Alex galibiyetleri ezecek 06:00 PDT / 09:00 EDT / 14:00 BST / 21:00 AWST Splatoon amiibo ile ilgili her şeyin kilidini açmak için! Bu, önümüzdeki birkaç saat boyunca bol miktarda mürekkep atacağımız anlamına geliyor.

Alex’i neşelendirmek ve Splatoon deneyimlerinizi diğer Inklings ve Octolings arasında paylaşmak için YouTube kanalımıza gidin!




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/09/watch-were-grinding-in-splatoon-3-and-we-want-your-company

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir