İzleyin: Splatoon 3 Nintendo Direct – Canlı!


Splatoon 3 Doğrudan
Resim: Nintendo

Nintendo’nun bir sonraki büyük sürümü Splatoon 3, önümüzdeki ay piyasaya çıkıyor. Tabii ki, bu mürekkep saçan, renkli nişancı oyunundaki üçüncü giriş için özel bir Nintendo Direct alıyoruz!

Bir tür kıyamet olayından sonra yeni bir şehirde geçen Splatoon 3, tonlarca geri dönen içerik, bazı yeni aşamalar ve yeni silahlar da içeriyor. “Memelilerin Dönüşü”, saatlerce ve saatlerce süren çevrimiçi savaşlar gibi yakın, peki Nintendo’nun üçüncü oyun için başka ne göstermesi gerekecek?

Splatoon 3 Nintendo Direct başladı 06:00 PDT / 09:00 EDT / 14:00 BST / 15:00 CETve 30 dakikalık Splatoon iyiliği alacağız. O yüzden arkanıza yaslanın, rahatlayın, bir şeyler içtiğinizden emin olun ve biz burada izlerken bize katılın!




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/08/watch-splatoon-3-nintendo-direct-live

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir