İzleyin: Nintendo VS PAX West’te – Canlı!


İki Kırmızı NLSplatoon Mario Kart PAX
Resim: Nintendo Yaşamı

Nintendo davetiyeleri bugün bu yılki PAX West’te ve Nintendo’nun bu gece bizim için bir ziyafeti var.

Mario Kart 8 Deluxe, kazanan olmak için yarışan en iyi 12 Mario Kart 8 oyuncusuyla PAX Arena’ya geri dönüyor. 8 yarıştan sonra en çok puanı alan kişi kazanır. Damalı bayrak dalgalanıyor 13:00 PT (başlar 16:00 ET / 21:00 BST / 22:00 CET).

Daha sonra, bu hafta tam oyunun piyasaya sürülmesinden önce etkinliğin ilk çıkışını yapan Splatoon 3 – bu da başlayacak. 2 PM PT (5 PM ET / 22 PM BST / 11 PM CET). Yepyeni Splatoon unvanı bu geceki etkinlikte sergilenecek ve dört takım, her bir takım birbiriyle oynayana kadar birden fazla en iyi 1 maçında bir Mini Braket Turunda karşı karşıya gelecek. Ardından, yarı finaller, iki kazanan 7’nin en iyisi bir Sıralamalı savaşta karşı karşıya gelmeden önce, en iyi çekirdeği alta ve ortadaki iki çekirdeği birbirine karşı 5’in en iyisi bir uyarıyla karşı karşıya getirecek. .

Rekabeti kontrol etmek ve erken Splatoon 3 zaferini kimin talep edebileceğini görmek ister misiniz? Ya da sadece üst düzey bir Mario Kart yarışmasını mı izliyorsunuz? Nintendo’nun etkinliğin resmi canlı yayınına buradan göz atın. Akış şurada başlıyor: 13:00 PT ve kadar devam etmesi nedeniyle 18:00 PT (10 PM ET / 3 AM BST / 4 AM CET)bu yüzden devam etmen için bir fincan kahveye ihtiyacın olabilir.




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/09/watch-nintendo-vs-at-pax-west-live

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir