İzleyin: Nintendo Direct Eylül 2022 – Canlı!



İzleyin: Nintendo Direct Eylül 2022 - Canlı!

Yine o zaman, millet!

Nintendo, büyük silahları tam yağlı, sulu bir Nintendo Direct ile getirmek üzere Sadece bizim için – ve internetin geri kalanı…

“Kabaca 40 dakika” uzunluğundaki vitrin, çoğunlukla bu kış çıkacak oyunlara odaklanacak. Orada “çoğunlukla” vurgu – bu, elbette, Breath of the Wild 2 ve diğer 2023 oyunları hakkında yeni bilgilerin tamamen söz konusu olmadığı anlamına gelir.

Bizim için neyin saklanabileceğini tahmin etmeye çoktan başladık, ama ne düşünüyorsun?

Doğrudan Vitrin şurada başlıyor: 07:00 PT / 10:00 ET / 15:00 BST / 22:00 AWST / 02:00 NZSTbu yüzden canınız ne çekiyorsa onu alın, rahatınıza bakın ve canlı sohbete katıldığınızdan emin olun.

Oh, ve en önemlisi… Keyfini çıkarın! alamasan da kesinlikle neyin peşindesin




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/09/watch-nintendo-direct-september-2022-live

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir