Assassin’s Creed 15. Yıldönümü Canlı Yayını Bugün Daha Sonra Yayınlanacak



Assassin's Creed 15. Yıldönümü Canlı Yayını Bugün Daha Sonra Yayınlanacak

Ubisoft, özel bir Assassin’s Creed 15. Yıldönümü Kutlaması Canlı Yayını yayınlayacağını, franchise’ın geçmişine bir bakış ve yıl içinde ne olacağına dair birkaç alay ile tamamlayacağını duyurdu.

Canlı yayın 09:00 PT / 17:00 BST / 18:00 CEST’de başlayacak. Gerçekte ne içereceğine gelince, Switch ile ilgili bir şey varsa gerçekten şaşırırız; Ubisoft’un öncelikli olarak Assassin’s Creed Valhalla ve yeni çıktı Keşif Turu eşlik. Ayrıca yeni çizgi romanlar, kitaplar ve diğer medya hakkında bilgi görmeyi bekliyoruz ve muhtemelen çok tartışılan bir bakış Assassin’s Creed Infinity.

Yine de parmaklarımızı çapraz tutacağız. orjinalini görmek güzel olabilir Assassin’s Creed Mevcut sistemler için, nihai bir Switch sürümü için sıraya koyabilecek modern bir güncelleme alın. Aksi takdirde, beklentilerinizi kontrol altında tutarak buna girmenizi tavsiye ederiz.

15. Yıl Canlı Yayınından ne görmeyi umuyorsunuz? Yorumlarda bize bildirin!




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/06/assassins-creed-15th-anniversary-livestream-broadcasting-later-today

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir