Animal Crossing And Splatoon 3 Konseri Nintendo Live 2022’de Başrolde


KK Kaydırıcı
Resim: Nintendo

Üç yıllık Covid gecikmesinden sonra, Nintendo Live 8-9 Ekim tarihleri ​​arasında Tokyo’ya geri dönüyor. Etkinlikte canlı sunumlar, eğlence, oyun turnuvaları ve tümü canlı müzik performansları ile tamamlanan oynanabilir oyun demoları yer alacak.

Günde üç performans sergileyen Nintendo Live, Animal Crossing’in kendi KK Slider’ından bir DJ seti ‘DJ’ adlı bir gösteride manşet olacak. KK Paradise Mixx!’. Ayrıca Splatoon 3’ün yepyeni müzikal sunucuları Deep Cut da sahne alıyor. Etkinliğe bizzat katılacak kadar şanslıysanız tüm performanslar aynı içeriğe sahip olacak ve o sırada Tokyo’da olmayacak olan bizler için Pazar günkü final şovu YouTube Live aracılığıyla canlı yayınlanacak ve kusursuz bir performans sergileyecek. dünya çapında titreşimler.

Gösteriler her gün aşağıdaki saatlerde gerçekleştirilecek ve 9 Pazar günü saat 18:00 JST (10:00 BST, 05:00 EST, 02:00 PST) performansı YouTube’da izleyebileceğimiz performans olacak:

  • 1. performans – Kapılar 12:45’te açılıyor Gösteri 13:30’da başlıyor
  • 2. performans – Kapılar 15:00’te açılıyor Gösteri 15:45’te başlıyor
  • 3. performans – Kapılar 17:15’te açılıyor Gösteri 18:00’de başlıyor

Nintendo Live’a giriş, bir başvuru formu doldurulduktan sonra bir başvuru piyangosuna göre yapılandırılacaktır. Genel Başvuru Formu resmi etkinlik sitesinde. Başvurular bugünden itibaren başlayacak ve 15 Eylül’de kapanacak, bu yüzden o hafta sonu bölgede olacaksanız, başvurunuzu almayı unutmayın. Etkinliğe erişim hakkı kazanacak kadar şanslı olanlar, daha sonra KK ve Deep Cut’ın canlı müziğini yakalayabilecekleri bir performans saatine atanacak.

Görünüşe göre, etkinlikte giymeniz için tişörtler, bileklikler ve parıltılı çubuklar da dahil olmak üzere bazı özel festival ürünleri olacak (tamam Nintendo, orada olamayız! Ovalamanıza gerek yok). Bu öğelerden bazıları zaten Japonya’nın Nintendo Mağazamböylece önümüzdeki ay etkinlikler başlamadan önce festivale hazır olabilirsiniz.

Splatoon 3’ün 9 Eylül’deki lansmanından önce şu ana kadar Deep Cut tarafından yayınlanan melodileri ciddi bir şekilde hissediyoruz ve – elbette – KK’nin parçaları Nintendo’nun zengin müzikal arka kataloğunda neredeyse rakipsiz, bu yüzden 9 Ekim Pazar günü canlı yayın devam ediyor kaçırılmayacak bir etkinlik olmak.

daha fazla okuma

Konseri canlı yayın yoluyla mı izleyeceksiniz yoksa bedenen orada mı olacaksınız? Aşağıdaki yorumlarda Nintendo Live’ı nasıl deneyimleyeceğinizi bize bildirin!




Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2022/09/animal-crossing-and-splatoon-3-concerts-to-headline-nintendo-live-2022

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir